Pukkilan kunnan järjestämällä asiointi- ja palvelukuljetuksella pääsee asioimaan ja osallistumaan Pukkilan kunnan alueella tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 - 14.30 välillä ympäri vuoden. Pukkilalaisten ikäihmisten toiveesta toteutetaan vuoden kestävä kokeilu Mäntsälään suuntautuvasta asiointikyydistä kuukauden ensimmäisenä torstaina. Torstain ollessa pyhäpäivä, ajo siirtyy seuraavalle torstaille. Mäntsälä-kyytien käyttöasteen ja kokemusten perusteella päätetään jatkotoimista.

Lähtö Pukkilasta Mäntsälään on klo 10.30 ja paluukyyti Mäntsälästä lähtee noin klo 13.30. Pukkilasta lähdetään Hyvinvointikeskus Onnin edustalta. Mäntsälässä kierretään Tokmannin ja Lidlin kautta keskustaan kyytitilausten mukaan.

Asiointi- ja palvelukuljetus on tarkoitettu ensisijaisesti yli 65-vuotiaille pukkilalaisille, mutta sitä ovat tervetulleita käyttämään muutkin asiointikyydin tarpeessa olevat kuntalaiset.

Kyytitilaukset tulee tehdä kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta 0400 500 550. Kyytiä tilaavien kannattaa huomioida, että ajoreitit suunnitellaan tilausten perusteella usean henkilön toiveiden mukaan. Tällöin kannattaa varautua joustamaan hakuajassa, noin 15 - 30 min. On muistettava myös kertoa jo kyytiä varatessa, mikäli on sovittu aika esim. lääkärille, kampaajalle tai ryhmätoimintaan, jolloin aikataulut suunnitellaan siten, että paikalle ehtii ajoissa.

Kyydin hinnat yli 65-vuotiaille pukkilalaisille Pukkilan alueella on 1 euro / suunta ja Mäntsälään 2,50 euroa / suunta. Alle 12-vuotiaat pukkilalaiset lapset pääsevät samaan hintaan. Muille kyyti maksaa Pukkilan alueella linja-autoliikenteen taksojen verran ja Mäntsälään 5 euroa / suunta.

Asiointi- ja palveluliikennettä operoi Taksipalvelu Jyrki Lampola 1.9.2017 - 31.8.2018, sopimukseen on varattu optiovuosia 1+1.