Joukkoliikenne

  • Joukkoliikenteen kehittäminen on osa kuntastrategian toimeenpanoa.
  • Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi.
  • Hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen & infra ja yhteydet toimivat

Kouluvuoden aikana

Pukkilan Liikenne jatkaa päiväliikennöintiä Porvoon suuntaan. Lisäksi ajetaan iltavuoro Porvoosta Askolan kautta Pukkilaan. Uudenmaan ELY, yhdessä Porvoon, Askolan ja Pukkilan, kanssa hankkivat liikennettä. 

Lahden Seudun Liikenne (LSL) aloittaa ns. suorat vuorot työmatkaajille ja opiskelijoille Pukkilasta Orimattilan kautta Lahteen. Tarkat aikataulut ilmoitetaan LSL:n talvivuorojen aikataulussa. Waltti-kortin lataus onnistuu myös Hyvinvointikeskus Onnin palvelupisteessä, palvelupisteen aukioloaikojen puitteissa.

Lisäksi Uudenmaan ELY, yhdessä Mäntsälän ja Pukkilan kuntien kanssa, on hankkinut liikennettä Mäntsälään kouluvuoden ajalle. Vuoroja ajavat Koiviston Auto, Liikenne Seppälä ja Taksipalvelu Jyrki Lampola.

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löydät alla olevasta linkistä.

Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku

Pukkilan sisäisessä asiointi- ja palveluliikenteessä jatkaa Taksipalvelu Jyrki Lampola tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 välisenä aikana vanhaan tuttuun malliin. Kuukauden ensimmäisenä torstaina pääsee Mäntsälään asioimaan palvelupäivän aikana. Kyyti tilataan viimeistään kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta p. 0400 500 500. Reitit ja kyydit suunnitellaan tilausten perusteella useiden kyydittävien toiveiden mukaan, jolloin on hyvä varautua joustamaan hiukan hakuajassa. Kyytiä tilattaessa on tärkeä kertoa, jos on sovittu aika esim. kampaajalle tai parturiin, jolloin aikataulu suunnitellaan siten, että kyydittävä ehtii ajoissa paikalle.

Käytäthän joukkoliikenteen palveluja niiden säilymiseksi Pukkilassa!