Latu- ja jääinfo

Liikuntapalvelut tiedottaa!

Luistelujäät ovat kunnossa lähiliikuntapaikka ”Lähiksellä” (Keskustie 20) sekä Torpin koulun kentällä (Opintie 10 A). Lähiksellä on myös kaukalo paikoillaan. Lähiksen jääalue on käytettävissä aamusta iltaan klo 21.15 asti. Jäätä pidetään kunnossa luistelu- ja pelitoimintaa varten. Arkisin (ma-pe) jääalueet kunnostetaan sopimuksen mukaisesti eli klo 8.15 mennessä esikoulun, Kirkonkylän koulun sekä päiväkodin tarvetta varten. Viikonloppuisin ja loma-aikoina klo 10.30 mennessä kaikkia käyttäjiä varten. Lumisateen jatkuessa kohtalaisena tai voimakkaana ei kenttää aurata. Lauhoilla suojasäillä jää menee nopeasti huonoksi, jopa vaaralliseksi. Tällaisessa tapauksessa kenttää ei hoideta ja kentän käyttö voidaan jopa kieltää.

Jäätä pitää hyvässä luistelukunnossa sopimusurakoitsija Ari Saloranta. Mikäli jääalueesta on jotain ilmoitettavaa, toivomme kuntalaisten olevan suoraan yhteydessä Ari Salorantaan puh. 0400 498 091 tai liikunnanohjaaja Ida Cleweriin puh. 040 183 8538.

Hiihtämään pääsee Teikarinmäellä (Teikarinmäentie) 1,2 km sekä Pikkumetsän kentällä (Pikkumetsäntie) lisälenkillä 800 m. Molemmissa paikoissa on tarjolla niin perinteinen kuin luistelu -latu. Lisäksi perinteisen hiihtolatuja alkaa kunnan teollisuusalueelta (Pajatie 1), josta se lähtee Torpin suuntaan (Metsärinteentien päähän). Multamäelle (Savijoki) myös lenkki, lähtö teollisuusalueelta (Pajatie 1) 1,6 km.

Liidenojan lenkillä on siltavaurio, joten valitettavasti lenkkiä ei ole tänä vuonna tarjolla.

Kiitos talkootyöläisille latujen ylläpidosta!