Joukkoliikenne

  • Joukkoliikenteen kehittäminen on osa kuntastrategian toimeenpanoa
  • Itsenäinen Pukkila kokoaa voimat yhteen ja uudistuu kuntalaisten parhaaksi
  • Hyvinvoiva ja liikkuva pukkilalainen & infra ja yhteydet toimivat

 

Pukkilan Liikenne ajaa päiväliikennöintiä Porvoon suuntaan. Lisäksi ajetaan iltavuoro Porvoosta Askolan kautta Pukkilaan. Uudenmaan ELY, yhdessä Porvoon, Askolan ja Pukkilan, kanssa hankkivat liikennettä.

Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku (Pukkila – Askola – Porvoo)

Lahden Seudun Liikenne (LSL) ajaa Pukkilasta Orimattilan kautta Lahteen.  Waltti-kortin lataus onnistuu myös Hyvinvointikeskus Onnin palvelupisteessä, palvelupisteen aukioloaikojen puitteissa. Tarkat aikataulut ilmoitetaan LSL:n aikataulussa.

Lahden Seudun Liikenne (LSL) aikataulu- ja reittihaku  (Pukkila-Orimattila-Lahti)

Lisäksi Uudenmaan ELY, yhdessä Mäntsälän ja Pukkilan kuntien kanssa, on hankkinut liikennettä Mäntsälään. Vuoroja ajavat Koiviston Auto ja Liikenne Seppälä.

Matkahuollon aikataulu- ja reittihaku (Pukkila – Mäntsälä)

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät yllä olevista linkeistä!

 

Sisäinen asiointiliikenne

Pukkilan sisäistä asiointi- ja palveluliikennettä on tarjolla tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 – 14.30 välisenä aikana. Kuukauden ensimmäisenä torstaina pääsee Mäntsälään asioimaan palvelupäivän aikana. Kyyti tilataan viimeistään kyytiä edeltävänä päivänä klo 17 mennessä numerosta p. 0400 500 550. Reitit ja kyydit suunnitellaan tilausten perusteella useiden kyydittävien toiveiden mukaan, jolloin on hyvä varautua joustamaan hiukan hakuajassa. Kyytiä tilattaessa on tärkeä kertoa, jos on sovittu aika esim. kampaajalle tai parturiin, jolloin aikataulu suunnitellaan siten, että kyydittävä ehtii ajoissa paikalle.

Käytäthän joukkoliikenteen palveluja niiden säilymiseksi Pukkilassa!