Elinvoima

Ajankohtaista elinvoimapalveluissa!

 

Julkisen liikenteen vuorotarjonta on käyty läpi ja kunkin yhteysvälin osalta on selvitetty, onko tarjonta palvelutasotavoitteiden näkökulmasta välttämätöntä vai ei. Matkustajamäärät ja kustannukset näet oheisesta liitteestä:

LIITE_MATKUSTAJAMÄÄRÄT (avautuu erillisenä pdf-tiedostona)

Pukkilan kunnanhallitus päätti kokouksessaan 4.3. lakkauttaa joukkoliikennekokeilun vähäisten käyttäjämäärien johdosta. Ainoastaan Mäntsälän suuntaan kulkeva ns. koululaisvuoro jatkaa kulkuaan (klo 7.40 Pukkilasta Hautjärven kautta Mäntsälään sekä klo 14.20 Mäntsälästä Pukkilaan suuntautuva vuoro). Myös markkinavetoinen liikenne (liikennöitsijä: Pukkilan Liikenne) Pukkila-Askola-Porvoo välillä jatkuu.

Muut Mäntsälän suuntaan kulkevat vuorot loppuvat 1.6.2019, Porvoosta tullut ns. iltavuoro loppuu 1.6.2019, kesävuoro Porvooseen lakkautetaan 7.8.2019, bussit nro 96 ja 97 Orimattilan kautta Lahteen loppuvat 31.5.2019 mennessä.

Samassa kokouksessa kunnanhallitus myös päätti, että kunta selvittää kunnan sisäisten koululaiskuljetuksen sekä asiointi- ja palveluliikenteen yhdistämistä sekä avaamista julkisen liikenteen vuoroiksi. Mahdolliset kylätaksi tai kimppakyyti -selvitykset ovat myös elinvoimapäällikkö Katri Roivaisella työn alla. Toivottavasti löydämme vaihtoehtoisia toimintamalleja.

 

 

 

Valokuidusta hyvä artikkeli maaseutupolitiikka.fi -sivuilla, käy lukemassa tästä! Sekä linkki Nivoksen sivuille.

 

 

 

 

Pukkilan Yrittäjät, kun etsit paikallista tekijää.
Nicemedia Oy, apua oman yrityksen perustamiseen ja yritysneuvontaa pukkilalaisille.
Maaseudun kehittämisyhdistys SILMU ry
Posintra Oy – Itä-Uudenmaan kehitysyhtiö