Torpin koulu

Torpin koulu on pieni kyläkoulu hyvien kulkuyhteyksien varrella. Koululta on matkaa Pukkilan keskustaan 5 km ja Mäntsälään n. 15 km.
Lukuvuonna 2018 – 2019 Torpin koulussa on 17 oppilasta ja kaksi opettajaa. Opetus toteutetaan yhdysluokkaopetuksena kahdessa luokassa siten, että ensimmäisessä ryhmässä opiskelevat 1. – 4.luokkalaiset ja toisessa 5. – 6.luokkalaiset oppilaat.

Torpin koulussa halutaan vaalia kodinomaista tunnelmaa ja toisen huomioon ottamista hyviä tapoja noudattamalla. Koulumme tavoitteena on luoda turvallinen ja rauhallinen opiskeluympäristö ja ottaa jokainen oppilas huomioon yksilönä. Toimintamme tavoitteena on oppilaan itsetuntemuksen ja oman toiminnan ohjauksen vahvistaminen.

Aikuisina haluamme olla oppilaille innostavia ja luovuuteen ohjaavia sekä näyttää esimerkillämme yhteistyön mallia. Kasvatamme yhteisvastuullisesti, ymmärtävästi sekä oppilasta kannustavasti.

Kodin ja koulun yhteistyö on tärkeää ja merkityksellistä. Wilmassa julkaistaan kuukausittain koulun oma kuukausitiedote, jossa tiedotetaan koulun arjesta ja tapahtumista.

Olet tervetullut tutustumaan Torpin kouluun!