Seniorit

Ajankohtaista senioripalveluissa!

PUKKILAN MAISEMIA – Kotiseuturetki omille kylille to 13.6.2019.

”Linja-autossa on tunnelmaa!” Ajellaan ja ihastellaan Pukkilan kauniita maisemia Kanteleella, Savijoella, Torpissa, Syvänojalla ja Naarkoskella. Kuullaan paikkojen historiasta ja nykypäivästä, välillä pysähdytään kahville.

Lähtö Onnintorilta klo 12, paluu n. klo 16. Maksuton yli 65-v. pukkilalaisille, muille 15 €. Ilmoittautuminen alkaa ma 6.5. Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 23.5. mennessä Onnin palvelupisteeseen ma – to klo 9 – 14, p. 040 152 0460.

 

Menevä Oy taksipalvelu vastaa Uudenmaan Kela-kuljetuksista 1.4. alkaen. Mitkä
asiat muuttuvat uuden palveluntarjoajan myötä? Lue lisää:

TIEDOTE KELA-TAKSIT

 

Hyvinvointikeskus Onnin ikääntyneiden toimintaan haetaan vapaaehtoisia! Vapaaehtoisena lahjoitat aikaasi ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi tavalla, joka sopii sinulle. Voit sitoutua pitkäaikaiseen toimintaan, tai tulla vaikka vain kerran auttamaan tapahtumassa. Vapaaehtoistoiminnassa mukana oleville järjestetään lisäksi yhteistapaamisia, koulutusta ja virkistystä.

Vapaaehtoisia kaivataan esim. torstain Onninkahveille kahvinkeittoon ja tiistain ulkoilukavereiksi Onninkoteihin. Voidaan myös yhdessä miettiä muita vaihtoehtoja oman kiinnostuksen mukaan. Tule mukaan lämminhenkiseen porukkaan, edistämään yhdessä hyvää naapuruutta ja yhdenvertaisuutta! Lisätietoja senioritoiminnan ohjaaja Maiju Suomiselta p. 040 770 7054.

Ikääntyneiden toiminnan lähtökohtana on vanhenemisen monimuotoisuus ja tavoitteena on ikääntyneen laaja-alainen hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen. Toiminnan keskeinen ajatus on olemassa olevien voimavarojen vahvistaminen huomioiden ikääntyneen fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja hengelliset tarpeet ja vahvuudet.

Toiminta on sekä kohdennettua että avointa ryhmämuotoista ja yhteisöllistä toimintaa. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän Onnin yksiköiden, Pukkilan seurakunnan, Mäntsälän kansalaisopiston, Porvoonseudun musiikkiopiston, Pukkilan koulujen ja päiväkodin, vapaaehtoisten sekä alueella toimivien yhdistysten, asiantuntijoiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Vanhus- ja vammaisneuvoston tiedot sekä pöytäkirjat löydät kohdasta Päätöksenteko/Vanhus- ja vammaisneuvosto.

Palvelukuljetuksella osallistumaan ja asioimaan
Onni-päivätoiminta