Työllisyys

Ajankohtaista työllisyyspalveluissa!

 

Pukkilan kunnan kesätyöpaikat ovat haettavissa 1. – 31.3.2019.

Katso tästä kesätyömainos, hakulomake, tehtäväkuvaukset ja valintaperusteet (aukeaa erillinen pdf).

Tutustu ennen hakemuksen täyttöä eri yksiköiden tehtäväkuvauksiin ja valintaperusteisiin, niin tiedät mihin olet hakemassa! Tehtäväkuvauksista löytyvät myös työajat. Voit tulostaa hakemuksen sekä tehtäväkuvaukset halutessasi Onnin palvelupisteellä (ma – to klo 9 – 14) tai kirjastolla (ti ja ke 14 – 19, to 13 – 18, pe ja la 9 – 13).

Hakuaika on 1. – 31.3.2019. Palauta hakemus sähköpostilla palvelupiste@pukkila.fi tai Onnin palvelupisteeseen (ma – to klo 9 – 14) tai Onnin pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon tai postitse osoitteeseen Hyvinvointikeskus Onni, Onnintie 3, 07560 Pukkila. Merkitse aihekenttään/kuoreen ”Nuorten kesätyö”.

 

Yrittäjät, yhdistykset ja kotitaloudet

Palkkaa kuntatuella pukkilalainen nuori töihin kesäksi 2019!

Katso kesätyömainos, hakulomake ja myöntöperusteet kuntatuen hakua varten (aukeaa erillinen pdf).

Hakuaika on 1. – 31.3.2019. Palauta hakemus sähköpostilla palvelupiste@pukkila.fi tai Onnin palvelupisteeseen (ma – to klo 9 – 14) tai Onnin pääoven vieressä olevaan postilaatikkoon tai postitse osoitteeseen Hyvinvointikeskus Onni, Onnintie 3, 07560 Pukkila. Merkitse aihekenttään/kuoreen ”Nuorten kesätyö, yritys”.

Mikäli haluatte avoimen kesätyöpaikkanne näkyviin Pukkilan kunnan www-sivuille, ilmoittakaa työpaikan tiedot kotisivut@pukkila.fi osoitteeseen. Näin nuori voi itse ottaa yhteyttä työnantajaan. Mikäli ilmoittamanne paikka täyttyy, ilmoittakaa avoimen työpaikan poistamisesta kotisivut@pukkila.fi.

 


Työllisyyspalveluissa arvioidaan asiakkaan palveluiden tarve sekä luodaan yhdessä suunnitelma asiakkaan asettamien tavoitteiden saavuttamiseksi. Palvelun piiriin päästääksesi et tarvitse erillistä lähetettä vaan toiminta on sopimuksetonta. Näin ollen ainoa kriteeri palveluiden saamiseksi on, että on pukkilalainen.

Voit ottaa yhteyttä mikäli koet, että Sinulla on esteitä työllistyä ja haluat selvittää miten päästä eteenpäin. Joskus este voi olla terveydellinen, joskus taloudellinen tai joskus vain se ettet tiedä miten tehdä oikeanlainen työhakemus.

Ole rohkeasti yhteydessä niin mietitään yhdessä Sinulle toimivin tapa edetä!

Kuntalisä
Työttömien terveystarkastukset
Ehkäisevä päihdetyö