Senioritoiminnan ohjaaja

Pukkilan kunnan senioripalveluiden tavoitteena on edistää laaja-alaisesti ikääntyneiden kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta yhteistyössä monialaisen toimijaverkoston kanssa. Hyvinvointikeskus Onnissa on kehitetty ja järjestetty kotona asuville varttuneille kuntalaisille monipuolista toimintaa kuntoilusta kulttuuriin – periaatteella jo vuodesta 2007. Onnin ikääntyneiden toiminta tunnetaan laajalti seniori- ja vanhustyön edelläkävijänä myös Pukkilan kunnan ulkopuolella.

Tehtävänkuvaus
Työntekijän keskeisenä tehtävänä on Hyvinvointikeskus Onnin ikääntyneiden toiminnan koordinointi, suunnittelu ja toteutus. Tehtävään sisältyy myös ikääntyneiden vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja tuki, vanhus- ja vammaisneuvoston sihteerin tehtävät sekä ikääntyneiden koteihin jalkautuvan toiminnan toteuttaminen ja kehittäminen yhteistyössä toimijaverkoston kanssa. Lisäksi työtehtäviin sisältyy senioripalvelujen hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävän vaatimat edellytykset
Sinulla on kokemusta työskentelystä ja vuorovaikutuksesta ikääntyneiden ihmisten kanssa. Pidät työskentelystä moniammatillisessa työyhteisössä ja monialaisissa toimijaverkostoissa. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä, mutta työskentelet joustavasti ja kuuntelevasti myös tiimissä. Omaat hyvät organisointi- ja ryhmänohjaustaidot toiminnan onnistumiseksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulu- tai aiempi opistotasoinen tutkinto.

Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta ja kokemusta kulttuurisesta vanhustyöstä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palvelupiste@pukkila.fi tai Pukkilan kunta, Hyvinvointikeskus Onni, Onnintie 3, 07560 Pukkila. Sähköpostin aihekenttään tai kirjekuoreen merkintä ”hakemus senioritoiminnan ohjaaja”.

Tiedustelut
Sanna Saarenkoski, hyvinvointipäällikkö, hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut
sanna.saarenkoski@pukkila.fi, p. 040 589 7267

tai

Maiju Suominen, senioritoiminnan ohjaaja,
maiju.suominen@pukkila.fi, p. 040 7707054. Yhteydenotot tiistaista torstaihin klo 9-15.

Työnantaja:   Pukkilan kunta, www.pukkila.fi

Työ alkaa:       20.8.2019

Työaika:          Kokoaikatyö 36,15 h/vko, koeaika 4 kk.

Työn kesto:    Äitiysloman sijaisuus, määräaikainen 20.8.2019 – 31.7.2020

Palkkaus:       KVTES (04SOS050)

Haku päättyy 28.5.2019 klo 15.00.