Uudet www-sivut

Pukkilan kunnan uudet www-sivut on avattu, tervetuloa tutustumaan!

Kiitos kaikille kärsivällisyydestänne, sivujen tekeminen aloitettiin maalis-huhtikuun vaihteessa ja niiden tekoon meni aikaa mutta kärsivällisyys palkitaan. Pukkilan kunnan www-sivut ovat nyt nykyajassa!

Uudet sivut skaalautuvat myös mobiiliin (pientä muokkausta tehdään siinä vielä) ja tulevaisuudessa parannamme yhteensopivuutta Suomi.fi-sivujen kanssa.

Uudet valokuvat ovat paikallisen kuvaajan Heikki Vuonokarin upeaa työtä ja kaikki kuvat ovat kauniista Pukkilastamme – tottakai! Ilme on raikas ja nykyaikainen. Kiitos!

Uusilta sivuilta pääset suoraan sosiaalisen median kanaviimme (Facebook, Blogger ja YouTube). Päivitämme sivuja vielä niin, että myös Facebookin syöte näkyy reaaliajassa www-sivuillamme. Toivottavasti kiinnostuit muistakin kanavistamme ja alat seuraajaksemme.

Sisältöä vanhoihin sivuihin verrattuna on karsittu runsaalla kädellä. Karsimisen tavoitteena on parantaa tiedon löytämistä kuntalaisen palveluntarpeesta katsottuna. Otsikointi on selkiytetty palvelujen mukaan ja yleisilme on pyritty pitämään selkeänä ja helposti luettavissa. Uusia www-sivuja on ollut työstämässä henkilökunnasta koottu joukko, jotka kaikki yhdessä miettivät parhainta mahdollista lopputulosta Teitä kuntalaisia ajatellen.

Teknisestä toteutuksesta vastasi paikallinen yrittäjä Nicemedia Oy, siitä iso kiitos heille!

Sivut on tehty pienen kunnan taloutta ajatellen hyvin kustannustehokkaasti mutta emme silti mielestämme joutuneet karsimaan kovin paljon ulko-asua, toki kaikkia hienoimpia vimpaimia emme ostaneet. ”Kohtuus kaikessa” sopinee pienen maalaiskuntamme ajatuksiin.

Pyydän ymmärrystä Teiltä kaikilta siihen, että uudet www-sivumme eivät ole vielä ihan kaikilta osin loppuun asti viilatut mm. tapahtumakalenteri ei ole ajan tasalla ja osa linkityksistä keskeneräisiä. Halusimme kuitenkin saada uudet sivut näkyviin ja lupaamme korjata mahdollisia puutteita sitä mukaa kun niitä tulee ilmi. Voitte halutessanne antaa palautetta sivuista suoraan allekirjoittaneelle.

Oikein mukavaa alkanutta syksyä kaikille!

Terveisin, strategiakoordinaattori Leena Kapanen, leena.kapanen@pukkila.fi