sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Kirjastopalvelut

Kirjaston aukioloajat 2024

Omatoimiajat: 
Ma-To  8.00-21:00
Pe-Su   8:00-19:00

Palveluajat: 
Ti  14:00-19:00
Ke 10:00-15:00
To 14:00-19:00
Pe 9:00-13:00 

Palveluaikana ovet ovat auki. 

Yhteystiedot

Pukkilan kirjasto
Keskustie 15
07560 Pukkila
Alla suora linkki Helle-kirjastojen sivulle:
Lainojen uusiminen ja aineistovaraukset

Uusinnat, kaukolainat ja aineistotiedustelut:
Erikoiskirjastovirkailija
Anni Kilpinen
p. 0400 376 276
kirjasto@pukkila.fi

Tietoa kirjastosta

Kirjasto on yhteisöllinen oleskelupaikka, jossa tuetaan mm. sosiaalista-, harrastus-, opiskelu- ja yhdistystoimintaa. Lukuerkkerissä voi keskittyä valoisassa tilassa kirjaan, sanomalehtiin tai aikakauslehtiin. Kirjojen ja lehtien lisäksi kirjastossa on hyvä valikoima elokuvia, musiikkia ja äänikirjoja. Yleisöpäätteet ja langaton verkko ovat kaikkien käytössä.

Vitriinissä on vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden ja kirjastossa järjestetään usein erilaisia tapahtumia. Kirjastossa on järjestetty esim. kirjailijavierailuja, luentoja, valokuvatapahtumia, nukketeatteriesityksiä, musiikkitapahtumia ja yleisökeskusteluja. Kirjastossa on kokoontunut mm. junioreiden pelikerho, senioreiden digikerho, kirjaston käsityökerho ja Pukkilan lukupiiri. Kirjaston tilojen varaamisesta kokouksiin tai koulutuksiin voi tiedustella kirjastonjohtajalta.

Kirjastohenkilökunta auttaa mm. tiedonhaussa, opiskelumateriaalin etsinnässä, verkkokirjaston käytössä, e-aineiston käytössä, kaukolainauksessa, lainaus- ja palautusautomaatin käytössä, Celia-aineistoon liittyvissä kysymyksissä jne. Kysy rohkeasti neuvoa!

Pukkilan kirjaston kokoelmista puuttuvaa aineistoa voi olla mahdollista saada kaukolainaan muista kirjastoista. Kaukolainapyynnön voi tehdä kirjastossa, alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse.

Lainoja voi kirjaston ollessa suljettuna palauttaa omalla vastuulla ulko-oven vieressä olevaan vihreään palautuslaatikkoon. Lainat rekisteröidään palautetuksi seuraavana aukiolopäivänä.

Omatoimikirjasto

Kaikkien Helle-kirjastojen kirjastokortit käyvät Pukkilan omatoimikirjastossa asioimiseen. Lisäksi tarvitset nelinumeroisen tunnusluvun oven avaukseen. Tunnus on sama kuin verkkokirjastoon kirjautuessa ja saat sen virkailijalta henkilökohtaisella käynnillä kirjastossa. Samalla saat varaustunnisteen mikäli haluat noutaa varauksiasi omatoimiaikana.

Omatoimikirjaston myötä kirjasto on avoinna joka päivä.

Omatoimiaikana kirjastossa voi olla myös henkilökuntaa paikalla. Opastamme uusissa käytännöissä, kysy rohkeasti! Esillä on uusia ohjeita.

Tervetuloa omatoimen käyttäjäksi!

Kirjaston some-kanavat: 

Instagram : pukkilankirjasto https://www.instagram.com/pukkilankirjasto/

Facebook : Pukkilan kirjasto https://www.facebook.com/Pukkilankirjasto

Sisältö painottunut kirjastossa tapahtuvien tapahtumien informaatioon ja alueelliseen tiedottamiseen lähialueen kulttuuritapahtumista, sekä kirjaston käyttäjiä koskevaan informaatioon.

TikTok : @kirjastohenkilkun  https://www.tiktok.com/@kirjastohenkilkun

Sisältö painottuu tällä hetkellä  lasten ja nuorten kirjavinkkausvideoihin ja kirjaston opastusvideoihin, sekä muuhun kokoperheelle suunnatun aineiston esittelyyn.

 

Yhteystiedot

 

Anni Kilpinen
Erikoiskirjastovirkailija
puh. 0400 376 276
anni.kilpinen(at)pukkila.fi

 
x