sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Kulttuuripalvelut

Kansalaisopisto

Mäntsälän kansalaisopisto toimii Mäntsälän, Pornaisten ja Pukkilan alueella. Opisto tarjoaa Pukkilassa esimerkiksi kankaankudontaa, teatteria ja taiteen opetusta.

Lue lisää Mäntsälän kansalaisopistosta täältä.

Musiikkiopisto

Porvoonseudun musiikkiopisto on alueellinen taideoppilaitos, joka tarjoaa opetusta Askolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa ja Sipoossa.
Musiikkiopisto tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti musiikkia.

Lue lisää Porvoonseudun musiikkiopistosta täältä.

Taiteen perusopetus

Mäntsälän kansalaisopiston tarjoama taiteen perusopetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää opetusta. Oppimäärän suorittaneet saavat tutkintotodistuksen. Taiteen perusopetuksen kursseille osallistuminen ei kuitenkaan velvoita suorittamaan koko oppimäärää. Opintojen suorittamisesta on etua esimerkiksi oman taiteenalan opintoihin hakeutuessa.

Lue lisää taiteen perusopetuksesta täältä.

Galleria Koivulinna

Galleria Koivulinna sijaitsee aivan Pukkilan keskustassa vanhassa kauniissa huvilassa, jonka Pukkilan kunta omistaa. Galleria on toiminut kesänäyttelyjen pitopaikkana Pukkilassa jo vuodesta 1987.

Taiteilijat kuten Alice Kaira, Tapani Raittila, Juhani Linnovaara, Kaj Stenvall, Nanna Susi, Katja Tukiainen, Jani Leinonen, Kirsti Tuokko ja kymmenet muut ovat tulleet tutuksi Koivulinnan vakituisille kävijöille.

Galleria Koivulinna ja samassa pihapiirissä toimiva Pukkilan kotiseutumuseo ovat avoinna kesäkaudella. Ajankohtaiset näyttelytiedot Koivulinnan omilla www-sivuilla Galleria Koivulinna tai Facebook/Koivulinna.

Galleria Koivulinna
Koivulinnantie 2
07560 PUKKILA

Museo

Galleria Koivulinnan pihapiirissä toimiva Pukkilan kotiseutumuseo kokoaa yhteen monipuolisesti ja havainnollisesti pukkilalaista historiaa. Nähtävillä on mm. lukuisia vanhoja maataloustyökaluja, taloustarvikkeita ja huonekaluja.

Galleria Koivulinna ja Pukkilan kotiseutumuseo ovat avoinna kesäkaudella ke-su klo 11–17.

Galleria Koivulinna
Koivulinnantie 2
07560 PUKKILA

Yleiset kulttuuripalvelut

Pukkilan kulttuuripalvelut toteuttaa vuosittain yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa erilaisia kulttuuritapahtumia, joista tunnetuimpia ovat itsenäisyyspäivä, kaatuneiden muistopäivä, veteraanipäivä, hanami, Kuutamoviikko ja klubi-illat.

 

Yhteystiedot

 

Sanna Saarenkoski
Hyvinvointijohtaja
puh. 040 752 2045
sanna.saarenkoski(at)pukkila.fi

Julia Roine
Nuoriso-ohjaaja
puh. 0505685852
julia.roine(at)pukkila.fi

 
x