sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Kuntosalit

Pukkilan kunnalla on kolme kuntosalia. Kuntosalien avaimet voi noutaa kunnantoimiston palvelupisteestä, Hyvinvointikeskus Onnista (Onnintie 3). Avaimista peritään pantti.

Kirkonkylän koulun kuntosalia ja paloaseman punttisalia voi käyttää samaa maksua vastaan. Salimaksua peritään niin kauan, kunnes avain palautetaan.

Pukkilan kunnan kuntosaleille on 14 vuoden ikäraja. Kuntoilu tapahtuu aina omalla vastuulla.

Hyvinvointikeskus Onnin kuntosali, Onnintie 3

  • Onnin kuntosalin laitteet ovat helppokäyttöisiä paineilmalaitteita. Salilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (juoksumatto, crostrainer, soutulaite ja kaksi kuntopyörää) sekä kuntoiluun vatsarutistuslaite, ristikkäistalja, selkäpenkki, lonkan loitontaja/lähentäjä, polven ojentaja/koukistaja ja jalkaprässi.
  • Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalilla on päivisin ohjattuja ryhmiä. Pääosin kuntosalille pääsee vapaasti klo 6.30-9 ja klo 17-21 välillä. Viikonloppuisin kuntosali on vapaasti käytössä klo 6.30-21. Kuntosalin tarkemman lukujärjestyksen löydät alapuolelta. Valkoisilla kohdilla kuntosalille voi vuosimaksun maksaneet asiakkaat mennä, mikäli kuntosalilla ei ole yksilöasiakkaita. Tarkemman lukujärjestyksen löydät täältä.
  • Lisäksi kuntosalilla on avoimia vuoroja kaikille 1€ kertamaksua vastaan (yli 65-vuotiaat pukkilalaiset ilmaiseksi), nämä vuorot on avoimien uintien yhteydessä, maksu suoritetaan uimavalvojalle.
  • Esittelyvideo Hyvinvointikeskus Onnin kuntosalista (YouTube)

Paloaseman kuntosali, Veteraanitie 11

  • Paloaseman punttisali on askeettinen ”rautaluola”. Punttiksella on paljon irtopainoja, kahvakuulia, tankoja ja levypainoja. Lisäksi sieltä löytyy mm. ristikkäistalja, ylätalja, selkä- ja vatsapenkit, pohjepenkki ja jalkaprässi, dippi, leuanvetotanko ja ojentaja-/koukistajalaite. Lämmittelyyn löytyy hyppynaru, crostrainer tai keppijumppaan keppi. Punttisalin siivousaika on perjantaisin klo 12-13. Annathan siistijöille tällöin työrauhan.


Kirkonkylän Koulun kuntosali, Veteraanitie 3

  • Kuntosali suljetaan 1.6 alkaen 
  • Koulun kuntosali on intiimi, mutta monipuolinen sali. Lämmittelyt salilla onnistuu soutulaitteella, hyppynarulla tai vaikka keppijumpaten. Salin varustukseen kuuluu käsipainoja, kahvakuulia, jättipallo, ristikkäistalja, lähentäjä-/loitontajalaite, rinta-, selkä- ja vatsapenkki sekä vatsalihasten rutistus- ja kiertolaitteet. Tällä kuntosalilla ei ole tankoja eikä levypainoja.
 

Yhteystiedot

 

Ida Clewer
Liikunnanohjaaja
puh. 040 183 8538
ida.clewer(at)pukkila.fi

 
x