sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Vesiliikunta

Hyvinvointikeskus Onnin sauna- ja allasosaston toimintakausi on päättynyt. Toukokuussa toimintaa kuntokuun kalenterin mukaisesti. Kalenterin löydät täältä. 
Toimintakausi alkaa jälleen syyskuussa viikolla 36.  

Avoimiin uinteihin mahtuu 20 henkilöä, tämä tarkoittaa sitä, että voit joutua odottamaan uintivuoroa.

Kuntouinti on tarkoitettu uintiin, vesijuoksuun sekä vesijumppaan. Mukaan voi ilmoittautua koko kaudeksi tai tulla kertamaksulla. Huomioithan, että kertamaksulla tullessasi ryhmä voi olla jo täynnä. Altaalle mahtuu 10 henkilöä. 

Avoin Senioriuinti on ilmainen pukkilalaisille yli 65-vuotiaille. Muilta maksu normaalin hinnaston mukaan. Ensisijaisesti tarkoitettu eläkeläisille. 

Vesijumppa on tehokas, monipuolinen sekä nivelystävällinen liikuntalaji. Vesijumppa on lempeä liikuntamuoto aloitteleville liikkujille, ja tehoa lisäämällä hyvä treeni myös kokeneemmalle kuntoilijalle. Vesijumppatunti koostuu alkulämmittelystä, kestävyys- ja lihaskuntoharjoitteesta sekä loppuverryttelystä ja venyttelystä. Ilmoittautua voi koko kaudeksi tai tulla kertamaksulla (5€). Kertamaksulla tulijat ilmoittautuvat liikunnanohjaajalle vesijumppaa edeltävänä päivänä. 

Virtuaalivesijumpassa altaalla jumpataan omatoimisesti virtuaalisen ohjauksen mukaan. Ilmainen yli 65 –vuotiaille pukkilalaisille.

 

Yhteystiedot

 

Ida Clewer
Liikunnanohjaaja
puh. 040 183 8538
ida.clewer(at)pukkila.fi

 
x