sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Nuorisopalvelut

Lasten ja nuorten kesätoiminnat 2024 löydät täältä.

Nuorisotyön tarkoituksena on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä vahvistaa ja parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja. Tärkeänä tehtävänä on tukea nuorten harrastamista ja luoda turvalliset puitteet vapaa-ajanviettoon. Nuorisopalvelut ovat tarvittaessa nuoren tukena koulutukseen pääsyn, työn ja elämänhallinnan osa-alueilla. 

Pukkilan nuorisopalvelujen tehtäviin kuuluvat nuorisotila Nuokun toiminnan järjestäminen, nuorisoneuvoston toiminnan koordinointi, kouluyhteistyö ala- ja yläkoulujen kanssa, etsivä nuorisotyö, leirien, retkien ja tapahtumien järjestäminen sekä nuorten kesätyöllistäminen. 

Nuorisopalvelujen toiminta kohdistuu pääsääntöisesti 5. luokkalaisiin ja sitä vanhempiin nuoriin. Leiri- ja retkitoimintaa toteutetaan myös nuoremmille sekä perheille. 

Kaikki nuorisopalvelujen toiminta on päihteetöntä!

Nuorisopalvelut kaudella 2023-2024

Alla olevasta linkistä avautuu esite, johon on koottu Pukkilan harrastetoimintaa lapsille ja nuorille. Mahdollisia muutoksia esimerkiksi ryhmäkokoihin tai kokoontumispaikkoihin voi tulla. Seuraa kunnan kotisivuja ja Facebook-sivua tarkempien tietojen, tapahtumien ja muutosten osalta.

Lasten ja nuorten toimintaa kaudella 2023-2024


 

Yhteystiedot

 

Piritta Ahl
Nuoriso- ja vapaa-ajan toiminnanohjaaja
puh. 040 580 4231
piritta.ahl(at)pukkila.fi

Julia Roine
Nuoriso-ohjaaja
puh. 0505685852
julia.roine(at)pukkila.fi

 
x