sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Tarjoamme Onni Nurmen Säätiön tuella myös näitä arkeasi tukevia palveluja!

Asiointi- ja palvelukuljetus

Pukkilan alueella tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-14.30. Mäntsälään keskiviikkoisin parillisilla viikoilla.

Tilaathan Pukkilan kyydin viimeistään kyytiä edeltävänä arkipäivänä kello 17 mennessä ja Mäntsälän kyydin viimeistään kyytiä edeltävänä maanantaina klo 17 mennessä. Kyytitilaukset p. 040 149 6770.

Kyyti on yhteiskuljetusta ja reitti suunnitellaan kaikkien kyytiintulijoiden mukaan, joten varauduthan odottamiseen tarvittaessa. Kerro tilausta tehdessäsi, mikäli Sinulla on varattuna esim. lääkäriaika tai olet osallistumassa ryhmiin tai tapahtumiin. 

Yli 65-v. pukkilalaisille 1 €/suunta Pukkilassa ja 2,50 €/suunta Mäntsälään. 

Palvelun hinta muille määrittyy Matkahuollon taksojen mukaisesti, paitsi Mäntsälään 5 € / suunta. Alle 12-vuotiaille maksut ovat saman suuruisia kuin yli 65-vuotiaille.

Kotisiivous- ja kotiapupalvelu 

Pukkilan kunta tarjoaa Onni Nurmen Säätiön tuella siivous- ja kotiapupalvelua. Palveluun ovat oikeuttuja ensisijaisesti yli 75-vuotiaat pukkilalaiset heikentyneen toimintakyvyn perusteella. 

Palvelun myöntämisen tuloraja (brutto) on yhden hengen taloudessa 1400 euroa/kk ja kahden hengen taloudessa 2800 euroa/kk. Tuloina otetaan huomioon säännölliset veronalaiset ansiotulot, eläketulot ja etuudet lukuun ottamatta asumistukea ja vammaistukea.

Palveluun kuuluu ensisijaisesti normaali palvelusopimuksen mukainen kotisiivoustyö. Tarpeen mukaan siivouskäyntien yhteydessä voi pyytää apua pieniin kotiaputöihin, kuten lampun vaihtamiseen sisävaloon, ulkorappujen harjaukseen, halkojen kantamiseen tai lumen luontiin oven edestä ja kulkuväyliltä. Palvelussa pyritään kuntouttavaan työotteeseen. Asiakas voi osallistua työntekijän kanssa niihin kotisiivoustöihin, joihin hän kykenee.

Siivoustunteja on käytettävissä enintään viisi (5) tuntia kuukaudessa/talous niin, että jokainen käyntikerta on kestoltaan vähintään yhden tunnin mittainen. 

Kotisiivouspalvelu maksaa asiakkaalle 7,50 €/tunti (sis. alv 24 %). Uusille asiakkaille tarjotaan kaksi ensimmäistä tuntia maksutta.

Palveluntuottajana toimii Kotisiivous Kilpeläinen. 

Palvelun piiriin päästäksesi ole yhteydessä senioritoiminnan ohjaajaan: Saana Tourunen p. 040 770 7054 tai saana.tourunen(at)pukkila.fi

 

Yhteystiedot

 

Saana Tourunen
Senioritoiminnan ohjaaja
puh. 040 770 7054
saana.tourunen(at)pukkila.fi

 
x