sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Vapaaehtoisuus ei vaadi sinulta mitään erityistaitoja, riittää, että sinulla on antaa toisinaan aikaasi yhteiseen käyttöön. 

Vapaaehtoistoiminnassa…

  • saat merkityksellistä tekemistä arkeesi
  • saat päättää omasta ajankäytöstäsi ja siitä, minkälaista vapaaehtoistyötä haluat tehdä
  • pääset oppimaan ja kokeilemaan jotakin uutta
  • pääset tutustumaan uusiin ihmisiin
  • pääset omalla toiminnallasi vähentämään yksinäisyyttä
  • voit kehittää omia taitojasi haastamalla itseäsi sinulle sopivalla tavalla
  • olet osa vapaehtoisten porukkaamme 

Oletko aina halunnut työskennellä kahvilassa, mutta haaveesi ei ole vielä toteutunut? Tule Onninkahveille vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi tarjoilemaan kahvia ja seurustelemaan asiakkaiden kanssa.

Entä oletko ulkoilija ja tykkäät jutella ihmisten kanssa? Olisiko Onninkotien asukkaiden ulkoilukaverina toimiminen sinun juttusi? 

Jos sen sijaan digilaitteiden kanssa toimiminen on sinusta mielenkiintoista ja motivoivaa, olisitko uusi ENTER ry:n digivertaisopastaja?

Kaikkiin näihin tehtäviin etsitään lisää vapaaehtoisia. Tule rohkeasti mukaan! 

 Voimme myös miettiä yhdessä, millainen tehtävä sinua innostaisi ja aloittaa kokonaan uutta toimintaa ideasi pohjalta. Innostaisiko sinua ohjata vaikkapa tuolijumppaa tai haluaisitko tulla laulamaan tai soittamaan mukaan tilaisuuksiin? Kenties haluaisit ohjata ajankohtaisten asioiden -kerhoa, jossa keskustellaan päivänpolttavista teemoista? Vai haluaisitko toimia kaverina, joka lähtee ikäihmisen mukaan tilaisuuksiin tai tapahtumiin? Mietitään yhdessä, millainen sinun tehtäväsi voisi olla!

Me opastamme ja tuemme sinua vapaaehtoisen tehtävässäsi. Vapaaehtoisena toimiminen on itsenäistä, muttei suinkaan yksinäistä. Vapaaehtoisena pääset osaksi isompaa porukkaa ja osallistumaan yhteisiin tapahtumiin, jotka järjestämme kiitoksena yhteisen hyvän eteen tehdystä työstä. Yhdessä tekemällä olemme enemmän kuin kukaan meistä yksin.  

Tule mukaan lämminhenkiseen porukkaan edistämään yhdessä hyvää yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta!

Lisätietoja senioritoiminnan ohjaajalta p. 040 627 9207.

 

 

 

 

Yhteystiedot

 

Maiju Suominen
Senioritoiminnan ohjaaja
puh. 040 627 9207
maiju.suominen(at)pukkila.fi

 
x