sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Hyvinvointikeskus Onni -ulkokuva
 

Hyvinvointikeskus Onni

Onnintie 3, 07560 Pukkila

Hyvinvointikeskus Onni valmistui kuntalaisten käyttöön syyskuussa 2007.

Rakennuksessa toimii kunnan työllisyys-, seniori-, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä kiinteistöhuollon ja ruoka- ja siivouspalveluiden työpisteitä.

Talossa on myös Päijät-Soten palveluita: hoivaosastot, kotihoito, lääkäri, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, hammaslääkäri, neuvola ja fysioterapeutti.

Lisäksi Onnissa on uima-allas, kuntosali, apteekki sekä kuntalaisten yhteisenä olohuoneena toimiva kahvio. Liikuntapalvelut järjestää tiloissa liikuntaryhmiä alle 65-vuotiaille, samoin paikalliset järjestöt ja Mäntsälän kansalaisopisto ylläpitävät omia ryhmiään. Tiloja voi myös vuokrata erilaisiin tarkoituksiin. Hyvinvointikeskus Onnin ulkoalueet ovat tutustumisen arvoisia, varsinkin japanilainen puutarha on suosittu nähtävyys kesäisin.

Onni Nurmen elämä ja hänen testamenttinsa Pukkilan kunnalle herättivät aikanaan paljon huomiota. Myös Hyvinvointikeskus Onni on saanut paljon tunnustusta arkkitehtuurinsa, monimuotoisuutensa, esteettömyytensä ja muunneltavuutensa ansiosta. Hyvinvointikeskus Onnille myönnettiin vuonna 2009 esteettömyyspalkinto. Onni Nurmen Säätiö tukee pukkilalaisten ikääntyneiden ihmisten kotona asumista mm. hyvinvointikeskuksessa järjestettävän toiminnan kautta.

 
 

Yhteystiedot

 
 
x