sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
Hyvinvointikeskus Onni -ulkokuva
 

Iilijärven Maja

Iilijärven Maja (osoite Iilijärventie 2000, Pukkila) toimii kunnan leirikeskuksena sekä yleisenä uimarantana. Vaikka maja olisi vuokrattuna, on kuntalaisilla oikeus käyttää uimarantaa.

Majassa on tupa, keittiö ja saunatilat. Yöpymiseen on 4 vuodepaikkaa sekä muutamia lisäpatjoja lattialla nukkumiseen. Saunassa on aito puukiuas ja tupaan lämpöä sekä tunnelmaa tuo takka. Ulkorakennuksia ovat nuotiokatos, pukukopit sekä puuliiteri/varasto. Vene on kesäisin vierailijoiden käytössä.

Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi, jääviileäkaappi, jääkaappi-pakastin, sähköhella, mikroaaltouuni, kahvi- ja vedenkeitin sekä useampi astiastokokonaisuus. Vuokralainen huolehtii itse käyttötavaroista (wc- ja talouspaperi, saippuat, pesuaineet, pyyhkeet jne.).

Tuo juomavesi itse mukanasi!

Iilijärven majan talousvedestä 26.6.2019 otetussa näytteessä on todettu koliformisia bakteereja. Vettä ei voi käyttää juomavetenä! Vettä voi käyttää peseytymiseen sekä astioiden pesuun.

Varaukset

Iilijärven majan voit varata Onnin palvelupisteestä,
palvelupiste@pukkila.fi tai palvelupuhelin: puh. 040 152 0460.

Vuokrahinnat:

  • paikalliset järjestöt, yhdistykset ja yritykset 60 €/vrk, talvi 70 €/vrk
  • kuntalaiset 70 €/vrk, talvi 80 €/vrk
  • ulkopaikkakuntalaiset 200 €/vrk
  • mikäli siivousta ei ole suoritettu asianmukaisesti, peritään siivousmaksu 100 €.  Iilijärven majan loppusiivous kuuluu asiakkaalle.Talviaika on 1.10. – 31.3.

Kuvagalleria

 
 

Yhteystiedot

 
 
x