sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
w29a50762098482760.jpg
 

Perusopetus

Pukkilan kunnan kaikki alakouluikäiset lapset opiskelevat Pukkilan Kirkonkylän koulussa. Koululla järjestetään kunnan esiopetus sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta. Pukkilan ja Askolan yhteinen yläkoulu on Askolan koulu. Lukiota pukkilalaiset käyvät tavallisesti Askolassa, Mäntsälässä, Orimattilassa tai Porvoossa. Lähimmät ammattioppilaitokset sijaitsevat Askolassa, Mäntsälässä, Orimattilassa, Porvoossa ja Lahdessa.

Koulun yhteydessä on suurikokoinen juhla- ja liikuntasali, joka on opetustoiminnan lisäksi kuntalaisten iltakäytössä. Koululla sijaitsee kunnan keskuskeittiö. Kouluympäristön ulkoliikuntamahdollisuudet ovat monipuoliset lähiliikuntapaikan ansiosta ja uimaan pääsemme kivenheiton päässä koulusta olevaan Hyvinvointikeskus Onnin uima-altaaseen.

Kirkonkylän koulussa pidämme tärkeänä turvallisen ja rohkaisevan ilmapiirin luomista kaikessa toiminnassamme. Oppilaita tuetaan heidän kasvussaan itsestään, muista ihmisistä, ympäröivästä yhteiskunnasta ja luonnosta välittäviksi vastuuntuntoisiksi kansalaisiksi. Koulumme aikuisten kesken vallitsee hyvä yhteishenki sekä tahtotila oppilaiden ja kouluyhteisön parhaaksi tehtävästä työstä. Pidämme arvossa huoltajien ja vanhempainyhdistyksen kanssa tehtävää yhteistyötä.

Opetushenkilöstö

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@pukkila.fi

EsiopetusUlla Hänninen
1TTaina Väistö
2MMerja Marin
3POliver Harden
4KKristiina Majuri
5HHannu Ulvinen
6SArttu Virtanen
erityisopettajaMerja Jyrkilä
erityisluokanopettajaAnni Kivinen
erityisluokanopettajaNina Kaipiainen
erityisluokanopettajaLiisa Miettinen

Ohjaajat

Marja Mensonen
Merja Hämäläinen
Essi Mäkelä
Ronja Kauhanen
Jenni Palonen
Aki Ahlfors
Seija Raappana-Himanen
Sirpa Harju
 

Tiedustelut oppilaita koskevista asiakirjoista, koulutilojen käytöstä, laskutuksesta, koulukuljetuksista sekä vakuutusasioista koordinaattori Heidi Karhulle. 

 

Yhteystiedot

 

Heidi Karhu
Kasvatus- ja opetuspalveluiden koordinaattori
puh. 040 541 7727
heidi.karhu(at)pukkila.fi

Marja Laurila
Rehtori, kasvatus- ja opetusjohtaja
puh. 040 552 4074
marja.laurila(at)pukkila.fi

Hannu Ulvinen
Vararehtori
puh. 040 869 0895
hannu.ulvinen(at)pukkila.fi

 
x