sisältöön »
Valitse kielifi
Tekstikoko Suurenna fonttikokoa
Avaa haku
fiilis-pelto.jpg
 

Tietoa Pukkilasta

Pukkilan kunta sijaitsee itäisellä Uudellamaalla Porvoonjokilaakson maalaismaisemassa. Laajat kumpuilevat peltoaukeat ja hyvin säilynyt kyläidylli tervehtivät tulijaa. Pukkila on viihtyisä n. 1900 asukkaan kotipaikka, johon kuuluu kuusi kylää: Kirkonkylä, Naarkoski, Savijoki, Syvänoja, Kantele ja Torppi. Yhteisöllisessä kunnassa on erinomaiset palvelut, paljon tapahtumia ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Päiväkoti Vekara ja Hyvinvointikeskus Onni tarjoavat korkeatasoisia palveluja keskitetysti.

Toimimme  kunnassamme arvojemme rohkeus – rakkaus – yksinkertaisuus mukaisesti ja edistämme niitä aktiivisesti. Pienin voi olla suurin  

Edelläkävijyys vaatii rohkeutta

Rohkea Pukkila merkitsee meille ennen kaikkea halua uudistua kuntana. Onnistuaksemme meidän tulee olla rohkeasti kekseliäitä ja innovatiivisia. Kunnioitamme perinteitä ja toivotamme yhtä aikaa uudet asiat tervetulleiksi. Viestintämme on vireää ja rohkeaa. Pukkilan kunnan henkilöstönä ja kuntalaisina teemme rohkeasti ehdotuksia oman toimintamme kehittämiseksi. Rohkeus on myös vapautta, jossa jokainen meistä saa elää rauhassa oman näköistään elämää. Rohkeudella voimme tehdä myös edelläkävijämäisiä asioita .

Me uskallamme puhua rakkaudesta

Me uskallamme puhua rakkaudesta. Rakkaus merkitsee meille läheisyyttä, yhteisöllisyyttä, yhteistyötä, hyvinvointia, lähimmäisenrakkautta ja välittämistä. Pukkilassa arvostamme jokaista ja jokainen saa olla juuri sellainen kun on. Läheisyys näkyy jokaisessa kohtaamisessamme. Rakkaus on itsestään, toisista  huolenpitoa.

Kaikki hyvä on yksinkertaista

Kuntaelämän ei tarvitse olla mutkikasta. Arjen yksinkertaisuutta voidaan parantaa sujuvoittamalla prosesseja, toimintaa ja palveluja selkeyttämällä niin kuntalaiselle kuin yrittäjällekin. Yksinkertaisuus on meille ketteryyttä, helppoutta ja ratkaisukykyä.


 

Yhteystiedot

 
 
x